Legume Rădăcinoase
Legumele rădăcinoase sunt o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 456 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cartofi de copt, făină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Legume Rădăcinoase, Legume Rădăcinoase Prăjite, și Rădăcină pentru legume de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați punga cuptorului într - un vas de copt de 13 x 9 inci.
Adăugați făină; răsuciți capătul sacului și agitați pentru a acoperi.
Cojiți cartofii și păstârnacul și tăiați-l în felii groase de 1/4 inci.
Adăugați legume, sare și piper în punga cuptorului și agitați pentru a acoperi.
Adăugați smântână; strângeți punga pentru a amesteca ingredientele.
Închideți sacul cuptorului cu cravată de nailon; tăiați 6 (1/2-inch) fante în partea de sus a sacului.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute.