Legume Prăjite La Cuptor

Legume Prăjite La Cuptor
Legumele prăjite la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, sare, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Legume Prăjite La Cuptor, Legume Prăjite La Cuptor, și Legume Prăjite La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Stropiți cu ulei; presărați cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Așezați amestecul de cartofi într-o tigaie cu jeleu; turnați vinul în tigaie. Acoperiți cu folie; coaceți la 425 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie, pulsați de 10 ori sau până se formează firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați alune și usturoi; procesați până când usturoiul este tocat. Se amestecă 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați amestecul de pesmet și legumele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista