Legume Prăjite De Toamnă
Legumele prăjite de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 133 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci cu piele roșie, dovlecei de nucă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Combinați dovleceii, rutabagele și cartofii dulci într-un castron mare.
Adăugați ulei și cayenne și aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Întindeți amestecul de legume pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când legumele sunt fragede, amestecând și rotind ocazional, aproximativ 1 oră. (Legumele pot fi preparate cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea pe foaia de copt la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul de 350 F până când este încălzit, aproximativ 15 minute.)
Transferați amestecul de legume în castron.
Adăugați ceapă roșie, arpagic și oțet; aruncați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.