Legumele prăjite de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 133 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci cu piele roșie, dovlecei de nucă, piper cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Combinați dovleceii, rutabagele și cartofii dulci într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ulei și cayenne și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Ulei De Gătit
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Întindeți amestecul de legume pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când legumele sunt fragede, amestecând și rotind ocazional, aproximativ 1 oră. (Legumele pot fi preparate cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Lăsați să stea pe foaia de copt la temperatura camerei. Reîncălziți în cuptorul de 350 F până când este încălzit, aproximativ 15 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Transferați amestecul de legume în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați ceapă roșie, arpagic și oțet; aruncați pentru a amesteca. Se condimentează cu sare și piper.