Legume picante la grătar cu usturoi prăjit și Jalapeimbrox o Dip
Legume picante la grătar cu usturoi prăjit & jalape o Dip ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 56 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de palete de cactus, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Jalape picant o & bacon Flatbread, Jalape o brânză la grătar, și MIRACLE WHIP la grătar jalape o pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii grași, ceapa, dovleceii, chayote și cactusul într-un vas superficial. Amestecați pansamentul și 1 ardei jalapeo în blender până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de legume. Se amestecă ușor. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Chayote
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scurgeți legumele; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Așezați legumele pe grătarul grătarului, cu dovleceii în jurul marginii exterioare a grătarului. Înfășurați usturoiul și ardeiul jalapeo rămas în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
5
Se adaugă la grătar. Grătar 10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Scoateți legumele și pachetul de folie de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
7
Tăiați cactusul în felii groase de 1/2 inch; așezați pe platou.
8
Adăugați legume. Se toacă fin usturoiul și ardeiul jalapeo; se amestecă cu smântână și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
9
Se servește ca o baie cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)