Legume picante la grătar cu usturoi prăjit și Jalapeimbrox o Dip
Legume picante la grătar cu usturoi prăjit & jalape o Dip ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 56 cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de palete de cactus, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Jalape picant o & bacon Flatbread, Jalape o brânză la grătar, și MIRACLE WHIP la grătar jalape o pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați ardeii grași, ceapa, dovleceii, chayote și cactusul într-un vas superficial. Amestecați pansamentul și 1 ardei jalapeo în blender până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de legume. Se amestecă ușor. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Chayote
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scurgeți legumele; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Așezați legumele pe grătarul grătarului, cu dovleceii în jurul marginii exterioare a grătarului. Înfășurați usturoiul și ardeiul jalapeo rămas în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Se adaugă la grătar. Grătar 10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți legumele și pachetul de folie de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Tăiați cactusul în felii groase de 1/2 inch; așezați pe platou.
8
Adăugați legume. Se toacă fin usturoiul și ardeiul jalapeo; se amestecă cu smântână și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe