Legume Murate Cu Condimente Indiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele murate condimentate cu India. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, turmeric măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Indian - legume condimentate în smântână, Legume condimentate indiene și ceapă simplă dal, și Legume condimentate cu India în ambalaje de grâu integral de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 121° cu suportul în mijloc.
Tăiați capătul din castravete, apoi înjumătățiți pe lungime. Răzuiți și aruncați orice semințe cu o lingură mică, apoi tăiați - le în bețișoare de 2 x 1/2 inch.
Gatiti conopida si morcovii impreuna intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (1 1/2 linguri sare pentru 3 litri de apa), amestecand ocazional, 1 minut.
Scurgeți într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoare într-o baie de gheață.
Se scurge din nou în strecurătoare, apoi pat legume foarte uscat.
Aranjați conopida, morcovii și castraveții în 1 strat într - o tigaie superficială de 17 x 12 inci și coaceți, amestecând ocazional, până când legumele sunt uscate și ușor moale, aproximativ 30 de minute.
Pulsați usturoiul și ghimbirul cu 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, apoi transferați într-un castron. Pulsează semințele de muștar în râșnița de condimente până la măcinat grosier, apoi amestecă împreună cu condimentele rămase.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă instantaneu.
Se toarnă ulei pe partea wok, apoi se înclină wok pentru a se învârti, partea de acoperire. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ardei iute și amestec de condimente și gătiți, amestecând, 10 secunde.
Adăugați amestecul de usturoi și gătiți, amestecând, până devine auriu, aproximativ 15 secunde.
Adăugați legume, oțet și zahăr brun și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Se transferă într-un vas superficial și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Se transferă într-un recipient etanș și se răcește, agitând o dată sau de două ori pe zi, 1 săptămână (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Nota bucătarilor: legumele murate pot fi răcite până la 3 săptămâni.