Legume La Grătar Fumurii

Legume La Grătar Fumurii
Legumele la grătar fumurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ardei gras, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Legume grozave la grătar, cu Avocado și brânză de capră, se sfărâmă, Panzanella fumată cu legume de piață, și Încurcătură De Legume Crude Cu Vinete Fumurii.

Instrucțiuni

1
Ungeți legumele cu ulei pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
2
Pregătiți fumător folosind instrucțiunile producătorului folosind fie arin sau mere chips-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De MereChipsuri De Mere
3
Așezați legumele în straturi unice pe rafturile pentru fumători. Fumați aproximativ 30 de minute.
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți grătarul cu ulei. Aranjați legumele pe grătar, cu ardeii departe de centru. Gatiti timp de 10 pana la 15 minute, rotind o data. Ungeti cu sos teriyaki frecvent. Legumele se vor găti la rate diferite; îndepărtați bucățile fragede de pe grătar și continuați să gătiți până când toate sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 CmPiept Sau Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Cuburi De 3,8 Cm
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista