Legume la grătar cu ghimbir de susan și tăiței Soba

Legume la grătar cu ghimbir de susan și tăiței Soba
Legumele la grătar cu ghimbir de susan și tăiței Soba ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 266 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, dovlecei, marinată de ghimbir de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fidea Soba Cu Ghimbir De Susan, Fidea Soba de susan-ghimbir și castraveți, și Taitei Soba cu legume sotate si sos de ghimbir Asiatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 3 litri, gătiți tăiței la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Se scurge; reveniți la cratiță. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
În tigaia unsă de 15x10x1 inci, așezați ardeiul gras, dovleceii de vară și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De VarăSquash De Vară
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Așezați ardeiul gras, dovleceii de vară și bucățile de dovlecel direct pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, întorcându-vă frecvent, până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De VarăSquash De Vară
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Între timp, gătiți mazărea de zahăr congelată conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 1 minut; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
7
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați grosolan legumele la grătar; se adaugă la mazăre în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați marinada; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
10
Adăugați tăiței scursi; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Se aseaza pe platou; se presara cu seminte de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista