Legume la grătar cu ghimbir de susan și tăiței Soba

Legumele la grătar cu ghimbir de susan și tăiței Soba ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 266 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, dovlecei, marinată de ghimbir de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fidea Soba Cu Ghimbir De Susan, Fidea Soba de susan-ghimbir și castraveți, și Taitei Soba cu legume sotate si sos de ghimbir Asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În cratița de 3 litri, gătiți tăiței la coacerea dorită, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se scurge; reveniți la cratiță. Acoperiți pentru a vă încălzi.
În tigaia unsă de 15x10x1 inci, așezați ardeiul gras, dovleceii de vară și dovleceii.
Așezați ardeiul gras, dovleceii de vară și bucățile de dovlecel direct pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 12 minute, întorcându-vă frecvent, până când legumele sunt crocante.
Între timp, gătiți mazărea de zahăr congelată conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește 1 minut; scurgere.
Se toarnă într-un castron mare.
Tăiați grosolan legumele la grătar; se adaugă la mazăre în castron.
Adăugați marinada; se amestecă pentru a acoperi.
Adăugați tăiței scursi; se amestecă pentru a acoperi.
Se aseaza pe platou; se presara cu seminte de susan.