Legume de primăvară și creveți
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Spring veg & prawn stir-fry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 653 calorii. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână orez brun, semințe de susan, ceapă de primăvară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Creveți Thailandezi, ghimbir și ceapă de primăvară, Pui picant și legume, și Creveți și ciuperci cu cinci condimente sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se fierbe orezul timp de 25 de minute sau până se înmoaie, se scurge, se răcește rapid sub apă rece, apoi se scurge din nou. Prăjiți semințele de susan într-un wok uscat până devin aurii, apoi răsturnați pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Încălziți wok - ul până când este foarte fierbinte, apoi adăugați uleiul și ghimbirul și amestecați timp de 30 de secunde.
Adăugați morcovii, sosul hoisin și o jumătate de cană de apă, apoi acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4 minute.
Adăugați păstârnacul, acoperiți din nou și gătiți încă 3 minute.
Sfat în orez și gătiți până când este fierbinte. Aruncați creveții și ceapa de primăvară timp de 1-2 minute până se încălzesc.
Se servește presărat cu semințele de susan prăjite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.