Legumele cu sos de lămâie Broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 294 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cartofi, cremă procentuală de supă de broccoli, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 67%. Încercați Legume prăjite cu sos de lămâie Tahini, Legume de biban de mare și Confetti cu sos de unt de lămâie, și Pui prăjit cu legume de primăvară și sos de lămâie-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere și apoi se reduce focul la minim timp de 10 minute.
3
Adăugați piper și broccoli. Gatiti 5 minute sau pana cand legumele sunt fragede. Tulpina. Într-o cratiță separată, amestecați supa, maioneza, ceapa, sucul de lămâie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Maioneză
Legume
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză