Legume cu sos de brânză

Legume cu sos de brânză
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană? Legumele cu sos de brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 242 de calorii, 12 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și cumpărați legume din amestec din California, lapte, brânză procesată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume în sos cu două brânză și bere, Sos ușor de brânză Cheddar pentru legume - Iowa Girl Eats și Legume în sos cu mărar.

Instrucțiuni

1
Amestecul de legume la microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță mică, combinați brânza și laptele. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Paste Cu Coajă Pentru CopiiPaste Cu Coajă Pentru Copii
2
Serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme2 Până La 3 Pere Proaspete, Coapte, Dar încă Ferme
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista