Legume cu sos de brânză
Ai nevoie de o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană? Legumele cu sos de brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 242 de calorii, 12 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,04 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și cumpărați legume din amestec din California, lapte, brânză procesată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Legume în sos cu două brânză și bere, Sos ușor de brânză Cheddar pentru legume - Iowa Girl Eats și Legume în sos cu mărar.
Instrucțiuni
Amestecul de legume la microunde conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță mică, combinați brânza și laptele. Gatiti si amestecati la foc mic pana se topesc.