Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bilele vegetale. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, ciuperci nasture, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Bile De Orez Veggie, Cum se fac bile de brânză vegetală, și Sriracha Veggie-bile de brânză și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lintea și 2 litri de apă într-un vas mediu și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când lintea este moale (dar nu se destramă), aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți lintea și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
3
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare și sotati ceapa, morcovii, țelina, usturoiul, cimbru și sarea la foc mediu-mare, amestecând frecvent, timp de aproximativ 10 minute, până când legumele sunt fragede și abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pasta de roșii și continuați să gătiți, amestecând continuu, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
5
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând frecvent, încă 15 minute, sau până când tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Când se răcește, adăugați lintea în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați ouăle, parmezanul, pesmetul, pătrunjelul și nucile în amestecul de legume răcit și amestecați manual până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Legume
Parmezan
Pătrunjel
Nuci
Ouă
8
Se pune la frigider pentru 25 de minute.
9
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un vas de copt de 9 de 13 inci și folosiți mâna pentru a acoperi uniform întreaga suprafață. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Rulați amestecul în chiftele rotunde, de dimensiunea unei mingi de golf (aproximativ 1 1/2 inci), asigurându-vă că împachetați ferm amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Legume
Rola
12
Așezați bilele în vasul de copt pregătit, permițând 1/4 inch de spațiu între bile și așezați-le în rânduri uniforme vertical și orizontal pentru a forma o grilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Prăjiți timp de 30 de minute sau până când chiftelele sunt ferme și fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
14
Lăsați chiftelele să se răcească timp de 5 minute în vasul de copt înainte de servire.