Cremă De Ouă De Ciocolată
Crema de ouă de ciocolată este o garnitură care servește 1. O porție conține 181 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork necesită pudră de cacao, lapte cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr și apă seltzer. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Înghețată cremoasă de ciocolată fără ouă cu fursecuri cu ciocolată, Înghețată cremoasă de ciocolată fără ouă cu fursecuri cu ciocolată, și Cremă De Ouă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o ceașcă mică, amestecați pudra de cacao și zahărul.
Adăugați apa și amestecați bine până se formează o pastă. Pune deoparte.
Puneți laptele într-un pahar înalt de fântână. Adăugați încet apa seltzer. Se amestecă ușor.
Stropiți încet siropul de ciocolată, având grijă să deranjați cât mai puțin spuma. Se amestecă ușor cu o lingură înaltă. Băutura dvs. ar trebui să fie în 2 tonuri, maro ciocolată pe partea de jos, cu o spumă albă deasupra.
Serviți cu o tijă de covrig.