Legume A la Grecque

Legume A la Grecque
Legumele A la Grecque ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de semințe de struguri, ciuperci nasture, flori de conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Chefal ars cu legume la Grecque si pilaf basmati, Ciuperci la Grecque, și Fenicul la Grecque.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, amestecați uleiul de struguri și toate legumele și măslinele împreună. Într-un castron de sticlă combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline ușor, fulgii de chili, tarhonul, oțetul de vin de orez și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ulei De Măsline UșorUlei De Măsline Ușor
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați pansamentul cu legumele și dați-l la frigider timp de 4 ore, permițând aromelor să se contopească. Când este gata de servit, transferați legumele într-un castron de servire și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Nota bucătarului: albirea este o formă de gătit prin care se aruncă legumele crude în apă clocotită cu sare timp de 3 până la 5 minute și apoi se transferă imediat într-un castron cu apă cu gheață. Când este" șocant " cu apă cu gheață, oprește instantaneu procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista