Leg o ' miel cu lămâie și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 381 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de supă de ceapă și ciuperci, picior de miel, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma concentratul de limonadă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Congelatoare Cu Limonadă Cu Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Miel cu lămâie și rozmarin, Friptură de miel cu lămâie, usturoi și rozmarin, și Șa de miel la grătar cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți untul generos peste miel și distribuiți jumătățile de căței de usturoi peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se presară rozmarin și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se amestecă concentratul de limonadă și supa uscată se amestecă împreună într-un castron, se toarnă peste miel și se prăjește încă 30 de minute. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a mielului ar trebui să citească 120 de grade F/58 de grade C pentru mediu-rar sau 145 de grade F/68 de grade C pentru mediu-bine. Lăsați friptura să stea aproximativ 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în 1-1/2-in. Cuburi
1 Plic (1 Uncie) Amestec De Supă De Ceapă
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat