Leg o ' miel cu lămâie și rozmarin
Leg o ' miel cu lămâie și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 381 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de supă de ceapă și ciuperci, picior de miel, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma concentratul de limonadă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Congelatoare Cu Limonadă Cu Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Miel cu lămâie și rozmarin, Friptură de miel cu lămâie, usturoi și rozmarin, și Șa de miel la grătar cu lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Întindeți untul generos peste miel și distribuiți jumătățile de căței de usturoi peste carne.
Se presară rozmarin și piper.
Așezați mielul pe un raft într-o tigaie.
Prăjiți mielul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Se amestecă concentratul de limonadă și supa uscată se amestecă împreună într-un castron, se toarnă peste miel și se prăjește încă 30 de minute. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a mielului ar trebui să citească 120 de grade F/58 de grade C pentru mediu-rar sau 145 de grade F/68 de grade C pentru mediu-bine. Lăsați friptura să stea aproximativ 20 de minute înainte de feliere.