Lebkuchen al II-lea

Lebkuchen al II-lea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Lebkuchen II. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 168. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, scorțișoară măcinată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lebkuchen, Lebkuchen, și Lebkuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți mierea la fiert într-un cuptor olandez mare; se ia de pe foc și se răcește ușor. Se amestecă zahărul brun, ouăle bătute, coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MiereMiere
SucSuc
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și condimentele într-un bol mare de amestecare; adăugați treptat la amestecul de miere, amestecând bine. Se amestecă citronul și pecanele tocate, amestecând bine. Acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CitronCitron
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Formați aluatul în bile de 1 inch; așezați la 2 inci distanță pe foi de biscuiți unse. Apăsați ușor mingea la 1/4-inch grosime cu fundul unui pahar înmuiat în apă rece. Apăsați ușor o felie de migdale în centrul fiecărui cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți foile de cookie din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Periați glazura peste fursecuri și îndepărtați-o pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1
Combinați 1 1/2 căni de zahăr și apă într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva zaharul. Gatiti la foc mare, fara a amesteca, pana cand amestecul ajunge la stadiul de fir (230 grade F ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul cofetarilor, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Se pune la foc mic, dacă este necesar, pentru a menține consistența de ungere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții168
Scor De Sănătate1
Revista