Latkes De Sfeclă Parfumată Cu Chimen
Rețeta Latkes de sfeclă parfumată cu chimen este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină de uz general, măr, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes De Sfeclă Parfumată Cu Chimen, Se Amestecă Prăjit Cu Parfum De Chimen, și Morcovi Parfumați Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sfecla într-un castron mare; apăsați cu prosoape de hârtie pentru a absorbi umezeala. Într-un alt castron mare, amestecați făina și următoarele 5 ingrediente.
Se amestecă sfecla, apoi ouăle.
Se toarnă suficient ulei în tigaie mare pentru a acoperi fundul; se încălzește la foc mediu. Lucrând în loturi, aruncați amestecul de sfeclă cu 1/4 cești în tigaie; răspândit la 3 runde de 1/2 inch. Se prăjește până devine auriu, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați latkes pe foaia de copt. (Se poate face cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți în 350 cuptor F până când este crocant, aproximativ 10 minute.)
Serviți latkes cu gust și salsa.