Latkes de cartofi-păstârnac cu sos de mere sărat

Latkes de cartofi-păstârnac cu sos de mere sărat
Rețeta Latkes de cartofi-păstârnac cu sos de mere sărat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această garnitură are 616 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,96 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica albușuri de ou, cartofi roșcat, CR fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Latkes De Cartofi Și Păstârnac, Latkes De Păstârnac De Cartofi, și Latkes De Cartofi-Păstârnac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, aduceți untul la fiert. Se fierbe, neacoperit, până se formează un strat de spumă deasupra, apoi se reduce căldura la foarte scăzut. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când crusta subțire începe să se formeze pe suprafață și solidele albe lăptoase cad pe fundul tigaiei, aproximativ 8 minute. Se strecoară prin sită căptușită cu un strat triplu de pânză de brânză în cană de măsurare a lichidului rezistentă la căldură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
TigaieTigaie
2
Folosind găuri medii de răzătoare de cutie, radeți cartofii și păstârnacul într-un castron mare. Se amestecă albușurile, arpagicul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
BolBol
3
În tigaia mare antiaderentă saut saut la foc mic, încălziți 1/2 de unt clarificat până când este fierbinte, dar nu fumează. Aruncați 3 (1/4 cană) porții de amestec de cartofi în tigaie și aplatizați cu spatulă pentru a forma 3 clătite de 1/2 inch. Se prăjește până se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie și păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
5
Adăugați mai mult unt după cum este necesar și gătiți clătitele rămase în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Se serveste clatite cald cu CR aproxormme FRA și sos de mere cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Sos De MereSos De Mere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista