Latkes de cartofi crocanți de la ' The Artisan Jewish Deli acasă
Crispy cartofi Latkes de la ' artizan Evreiesc Deli la domiciliu ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Pentru $2.37 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 632 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, schmaltz de pui, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Curățați și radeți cartofii, așezând cartofii în apa cu gheață pentru a nu-i decolora. Curățați și radeți ceapa.
Puneți ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine și folosiți mâna pentru a apăsa până când se scurge cea mai mare parte a lichidului. Darin cartofii și uscați-i bine folosind un filator de salată, prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Așezați cartofii, ceapa, sarea, piperul și făina într-un castron mare și amestecați bine ingredientele împreună.
Adăugați oul și amestecați din nou util până când este complet încorporat.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Puneți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul și încălziți-l până când este fierbinte. Testați uleiul aruncând o cantitate mică de aluat latke în ulei. Dacă bătutul face bule și se prăjește imediat, uleiul este gata.
Măsurați 1/3 cană din aluatul latke și așezați-l între mâini, strângându-l, permițând ca cea mai mare parte a lichidului să se scurgă înapoi în vas. În mână, aplatizați aluatul într-un tort și puneți-l ușor în uleiul fierbinte. Pentru a minimiza riscul de stropire, așezați patty-ul pe o spatulă și apoi folosiți o furculiță sau un cuțit pentru a glisa patty-ul din spatulă în ulei. Repetați procesul cu cât mai multe torturi care pot încăpea în tigaie fără a aglomera tigaia. Gatiti pana cand partea inferioara devine maro auriu inchis si crocant, aproximativ 5 minute. Pentru a preveni prăjirea neuniformă, latke-urile pot fi rotite cu 180 de grade la jumătatea timpului de gătit.
Întoarceți fiecare latke, aplatizându-l cu spatele unei spatule și gătiți până la maro auriu închis și crocant pe a doua parte, aproximativ 4 minute, rotindu-le pentru a se rumeni chiar și la jumătatea timpului de gătit.
Transferați pe un platou rezistent la căldură sau o foaie de copt căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturi suplimentare.
Serviți cu mere sau smântână, dacă doriți. Latkes poate fi ținut într-un cuptor de 200 de grade timp de până la 30 de minute.