Latkes de cartofi crocanți de la ' The Artisan Jewish Deli acasă

Latkes de cartofi crocanți de la ' The Artisan Jewish Deli acasă
Crispy cartofi Latkes de la ' artizan Evreiesc Deli la domiciliu ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Pentru $2.37 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 632 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, schmaltz de pui, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Curățați și radeți cartofii, așezând cartofii în apa cu gheață pentru a nu-i decolora. Curățați și radeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine și folosiți mâna pentru a apăsa până când se scurge cea mai mare parte a lichidului. Darin cartofii și uscați-i bine folosind un filator de salată, prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Salată SpinnerSalată Spinner
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați cartofii, ceapa, sarea, piperul și făina într-un castron mare și amestecați bine ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați oul și amestecați din nou util până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Puneți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați uleiul și încălziți-l până când este fierbinte. Testați uleiul aruncând o cantitate mică de aluat latke în ulei. Dacă bătutul face bule și se prăjește imediat, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Măsurați 1/3 cană din aluatul latke și așezați-l între mâini, strângându-l, permițând ca cea mai mare parte a lichidului să se scurgă înapoi în vas. În mână, aplatizați aluatul într-un tort și puneți-l ușor în uleiul fierbinte. Pentru a minimiza riscul de stropire, așezați patty-ul pe o spatulă și apoi folosiți o furculiță sau un cuțit pentru a glisa patty-ul din spatulă în ulei. Repetați procesul cu cât mai multe torturi care pot încăpea în tigaie fără a aglomera tigaia. Gatiti pana cand partea inferioara devine maro auriu inchis si crocant, aproximativ 5 minute. Pentru a preveni prăjirea neuniformă, latke-urile pot fi rotite cu 180 de grade la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Întoarceți fiecare latke, aplatizându-l cu spatele unei spatule și gătiți până la maro auriu închis și crocant pe a doua parte, aproximativ 4 minute, rotindu-le pentru a se rumeni chiar și la jumătatea timpului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați pe un platou rezistent la căldură sau o foaie de copt căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturi suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți cu mere sau smântână, dacă doriți. Latkes poate fi ținut într-un cuptor de 200 de grade timp de până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista