Latkes de cartofi crocanți de la ' The Artisan Jewish Deli acasă
Crispy cartofi Latkes de la ' artizan Evreiesc Deli la domiciliu ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Pentru $2.37 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 632 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, schmaltz de pui, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Curățați și radeți cartofii, așezând cartofii în apa cu gheață pentru a nu-i decolora. Curățați și radeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți ceapa într-o strecurătoare cu ochiuri fine și folosiți mâna pentru a apăsa până când se scurge cea mai mare parte a lichidului. Darin cartofii și uscați-i bine folosind un filator de salată, prosoape de hârtie sau un prosop de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Salată Spinner
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați cartofii, ceapa, sarea, piperul și făina într-un castron mare și amestecați bine ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați oul și amestecați din nou util până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați uleiul și încălziți-l până când este fierbinte. Testați uleiul aruncând o cantitate mică de aluat latke în ulei. Dacă bătutul face bule și se prăjește imediat, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Măsurați 1/3 cană din aluatul latke și așezați-l între mâini, strângându-l, permițând ca cea mai mare parte a lichidului să se scurgă înapoi în vas. În mână, aplatizați aluatul într-un tort și puneți-l ușor în uleiul fierbinte. Pentru a minimiza riscul de stropire, așezați patty-ul pe o spatulă și apoi folosiți o furculiță sau un cuțit pentru a glisa patty-ul din spatulă în ulei. Repetați procesul cu cât mai multe torturi care pot încăpea în tigaie fără a aglomera tigaia. Gatiti pana cand partea inferioara devine maro auriu inchis si crocant, aproximativ 5 minute. Pentru a preveni prăjirea neuniformă, latke-urile pot fi rotite cu 180 de grade la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întoarceți fiecare latke, aplatizându-l cu spatele unei spatule și gătiți până la maro auriu închis și crocant pe a doua parte, aproximativ 4 minute, rotindu-le pentru a se rumeni chiar și la jumătatea timpului de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați pe un platou rezistent la căldură sau o foaie de copt căptușită cu o grosime dublă de prosoape de hârtie. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturi suplimentare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Serviți cu mere sau smântână, dacă doriți. Latkes poate fi ținut într-un cuptor de 200 de grade timp de până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe