Lassi De Mentă Sărată
Lassi de mentă sărată este un fără gluten, primar și vegetarian băutură. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. O porție conține 107 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de chimen, sare kosher, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Lassi De Mentă Sărată, Lassi sărat (Lhassi) cu chimen și mentă, și Lassi sărat , cum se face Lassi sărat / lassi s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți chimenul într-o tigaie mică și grea uscată la foc mediu, agitând frecvent tigaia, până când este parfumată, 1 până la 2 minute.
Transferați 1 1/2 lingurițe într-un blender cu mentă, iaurt, sare kosher și apă.
Se amestecă până la verde pal cu pete de mentă și chimen.
Serviți lassi peste gheață și presărați cu 1/2 linguriță de semințe de chimen rămase.
Lassi poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit. Se amestecă înainte de servire, dacă este necesar.