Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi

Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi
Vegetarian Patru Brânză Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 75 și costă 30 de cenți pe porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză ricotta, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Lasagna Vegetariană Cu Patru Brânzeturi, Lasagna Vegetariană Cu Brânză De Capră Chavrie, și Lasagna Vegetariană.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați dovleacul pe o foaie de copt și prăjiți-l la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Între timp, grătați vinetele pe un grătar de cărbune sau prăjiți-le într-o tigaie, rotind o dată, până când sunt carbonizate și fragede, 10 până la 15 minute. Înjumătățiți roșiile și puneți-le pe foaia de copt în cuptor pentru ultimele 15 minute de timp de dovleac; gatiti pana cand se inmoaie si se rideaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună ricotta, feta, pesto, ouăle, sarea și piperul până se amestecă bine. Îndoiți dovleacul prăjit în amestec de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți jumătate din sosul de roșii într-un vas de copt de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Așezați două foi de paste peste sos. Aranjați un singur strat de felii de vinete peste paste și acoperiți cu jumătate din amestecul de ricotta. Acoperiți cu încă două foi de paste. Aranjați roșiile prăjite uniform peste foi și lingurați jumătatea rămasă din amestecul de ricotta peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se presară cu jumătate de mozzarella. Se acoperă cu două foi de paste rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Se toarnă sosul de roșii rămas peste tot și se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până devin aurii și bule.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții75
Scor De Sănătate1
Revista