Lasagna vegană ușoară cu spanac și ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 194 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, apă, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rulouri vegane de lasagna cu spanac și ciuperci cu sos de cremă de roșii uscat la soare, Lasagna cu ciuperci și spanac, și Lasagna cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Se ia de pe foc și se adaugă sosul de spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
2
Așezați tofu și spanacul dezghețat în robotul de bucătărie și procesați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați ingredientele de umplere rămase în procesor și amestecați până se omogenizează. (Puteți face acest lucru fără un robot de bucătărie folosind un tocător de cartofi pe tofu.) Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Masher De Cartofi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți jumătate din sos în fundul unei cratițe de 9 de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați un strat de tăiței peste sos, folosind trei tăiței uscați și lăsând puțin spațiu între ei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Întindeți jumătate din amestecul de tofu pe tăiței (îl las cu linguri și apoi îl întind). Acoperiți cu un alt strat de 3 tăiței și apoi întindeți amestecul de tofu rămas peste ele. Se acoperă cu un strat final de tăiței și se toarnă sosul rămas peste acesta. Acoperiți bine vasul cu folie și coaceți timp de 30 de minute. Apoi, scoateți folia și coaceți încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Scoateți din cuptor și presărați Parmezan de soia și măsline negre feliate, dacă doriți. Lasagna se va tăia mai bine dacă o lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire.