Lasagna Primavera
Lasagna Primavera ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 372 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, busuioc, ardei grași prăjiți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza laptele degresat evaporat, puteți urma acest fel principal cu Cremă De Caramel La Cuptor ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare sunt Lasagna Primavera, Lasagna Primavera, și Lasagna Primavera.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Topiți margarina într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoiul și sotati 1 minut.
Adăugați făină și sare; gatiti 30 de secunde, amestecand cu un bici. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când este ușor gros, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză până se topește. Pune deoparte.
Combinați ricotta, 1/4 cană mozzarella, busuioc și albus de ou într-un bol.
Combinați broccoli, morcov și ardei grași.
Întindeți 1/4 cană de sos în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 2 tăiței peste sos. Puneți jumătate din amestecul de ricotta peste tăiței; top cu jumătate de legume. Lingură 3/4 cană sos peste legume; top cu 1/4 cană parmezan. Se acoperă cu 2 tăiței, amestecul de ricotta rămas, legumele rămase, 1/4 cană parmezan și 2 tăiței, apăsând ferm. Se toarnă sosul rămas peste tăiței, se întinde pentru a acoperi. Acoperiți și coaceți la 450 timp de 25 de minute sau până când tăiței sunt fragede și sosul este bulbuc. Descoperiți și presărați cu 3/4 cană mozzarella; coaceți încă 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.