Lasagna mătușii Angie

Lasagna mătușii Angie
Rețeta Lasagna mătușii Angie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 2 ore și 30 de minute. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1476 calorii, 103G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de brânză romano, piper măcinat, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna mătușii May, Lasagna albă a mătușii Katie, și Angie e ușor Pecan plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru chiftele
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2
Se amestecă: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Într-un bol de amestecare, combinați toate ingredientele.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Rotiți chiftelele în dimensiunea dorită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Pentru lasagna, în loc de rulare în dimensiunea dorită, răspândirea se amestecă uniform pe o tigaie foaie și se coace. Rupeți carnea pentru lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Pentru sosul de carne: într-o oală de stoc (sau vas mare de gătit) rumeniți carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați amestecul de țelină/morcov / ceapă și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați roșiile și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Lăsați să fiarbă timp de 2 ore.
9
Pentru Lasagna mătușii Angie: folosind o tigaie de 1/2 hotel sau un vas de copt mediu până la mare, acoperiți fundul cu un strat subțire de sos de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
10
Întindeți 4 bucăți de lasagna, astfel încât să urce pe partea laterală a tigaiei, cu încă 3 până la 4 inci atârnați peste margine. Faceți același lucru în cealaltă direcție a tigaiei folosind bucăți de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Adăugați un alt strat de sos de carne, urmat de 1/2 din amestecul de chiftele. Apoi topiți carnea cu 1 kilogram de brânză ricotta, 1 kilogram de mozzarella și 1/4 cană de Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Adăugați un strat de paste și repetați pentru a avea 2 straturi. Îndoiți pastele rămase pentru a acoperi partea de sus. Se acoperă cu sos de carne și se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până se atinge temperatura de servire adecvată sau se rumenesc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Ingrediente

12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de busuioc tocatefrunze de busuioc tocate2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1gallonroșii de pere măcinateroșii de pere măcinate9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil400 de grame de tofu ferm, pasează-l400 de grame de tofu ferm, pasează-l2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfiecare morcovi, telina si ceapa, tocat aproximativ în procesor de alimentefiecare morcovi, telina si ceapa, tocat aproximativ în procesor de alimente5ouă, bătuteouă, bătute12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysemințe de feniculsemințe de fenicul12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyusturoi tocatusturoi tocat11 lingură de oregano uscatrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice felrondele de ardei banane tocate sau ardei iute tocati de orice fel680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă2kilograme1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel11 lingură de oregano uscat2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpaste lasagna fierte (aproximativ 10 bucăți)paste lasagna fierte (aproximativ 10 bucăți)907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsos de carnesos de carne907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză mozzarellabrânză mozzarella591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de pătrunjel tocatfrunze de pătrunjel tocat907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1-1/2 cani de ardei rosii dulci prajiti, scursi si tocati marunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBrânză RomanoBrânză Romano227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLObrânză Romano rasăbrânză Romano rasă12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite11 lingură de oregano uscat5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2kilogramemix de chiftelemix de chiftele

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Revista