Lasagna mătușii Angie
Rețeta Lasagna mătușii Angie ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 2 ore și 30 de minute. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1476 calorii, 103G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 12. Un amestec de brânză romano, piper măcinat, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna mătușii May, Lasagna albă a mătușii Katie, și Angie e ușor Pecan plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un bol de amestecare, combinați toate ingredientele.
Rotiți chiftelele în dimensiunea dorită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15 minute sau până se rumenesc. Pentru lasagna, în loc de rulare în dimensiunea dorită, răspândirea se amestecă uniform pe o tigaie foaie și se coace. Rupeți carnea pentru lasagna.
Pentru sosul de carne: într-o oală de stoc (sau vas mare de gătit) rumeniți carnea de vită măcinată.
Adăugați amestecul de țelină/morcov / ceapă și gătiți timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și condimentele.
Lăsați să fiarbă timp de 2 ore.
Pentru Lasagna mătușii Angie: folosind o tigaie de 1/2 hotel sau un vas de copt mediu până la mare, acoperiți fundul cu un strat subțire de sos de carne.
Întindeți 4 bucăți de lasagna, astfel încât să urce pe partea laterală a tigaiei, cu încă 3 până la 4 inci atârnați peste margine. Faceți același lucru în cealaltă direcție a tigaiei folosind bucăți de paste.
Adăugați un alt strat de sos de carne, urmat de 1/2 din amestecul de chiftele. Apoi topiți carnea cu 1 kilogram de brânză ricotta, 1 kilogram de mozzarella și 1/4 cană de Romano.
Adăugați un strat de paste și repetați pentru a avea 2 straturi. Îndoiți pastele rămase pentru a acoperi partea de sus. Se acoperă cu sos de carne și se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până se atinge temperatura de servire adecvată sau se rumenesc deasupra.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.