Lasagna La Gratar
Lasagna la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,17 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 887 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ierburi, tăiței de lasagna fără fierbere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Lasagna De Dovlecei La Grătar, Lasagna De Legume La Grătar, și Lasagna De Dovlecei La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu.
Combinați mozzarella, parmezanul, fulgii de ardei roșu, 1/2 linguriță de sare și toate, cu excepția a 1/4 linguriță de usturoi într-un bol; stropiți cu ulei de măsline și aruncați. Condimentează roșiile feliate cu sare.
Întindeți 4 foi cu două straturi de folie antiaderentă.
Stropiți fiecare cu ulei de măsline, acoperiți cu 1 tăiței și presărați fiecare tăiței cu 1 lingură de apă. Împărțiți jumătate din fiecare amestec de spanac, roșii feliate și mozzarella printre tăiței. Repetați pentru a face un alt strat de tăiței, apă, spanac, roșii și amestec de mozzarella. Finalizați fiecare stivă cu un tăiței, 1 lingură de apă și o picătură de ulei de măsline. Aduceți folia împreună și sertizați bine închis pentru a face 4 pachete plate. Grătați pachetele, acoperite, până se înmoaie, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Între timp, amestecați roșiile rase, un vârf de sare, usturoiul rezervat 1/4 linguriță și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol. Deschideți pachetele și tăiați lasagna în jumătate, dacă doriți. Se acoperă cu amestecul de roșii, ricotta și ierburile.
Fotografie de Antonis Achilleos