Lasagna Elvețiană
Lasagna Elvețiană Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 544 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mozzarella, ulei de măsline, sare kosher și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna Elvețiană, Tortilla Lasagna cu Chard elvețian, și Brânză Elvețiană Și Lasagna Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Separați tulpinile elvețiene de frunze și tocați mărunt tulpinile; veți avea aproximativ 1 1/2 căni de tulpini tocate.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mediu-mare până la cald. Apoi amestecați tulpinile, usturoiul, ceapa, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt aurii, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina până se combină.
Se amestecă laptele și se aduce la fierbere. Se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 8 minute.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați să se răcească ușor.
Curățați cu grijă frunzele de ciorbă în blender cu 1 1/2 căni de sos până se omogenizează.
Se toarnă în cratiță și se adaugă jumătate din brânzeturi.
Întindeți aproximativ 1 cană de sos pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci.
Strat 3 tăiței, lăsând aproximativ 1/2 inch de spațiu între ele.
Întindeți un alt strat de sos, încă 3 tăiței și un alt strat de sos. Împrăștiați jumătate din brânzeturile rămase. Continuați să stratificați sosul și tăiței, începând și terminând cu sosul, apoi presărați cu brânzeturile rămase.
Acoperiți cu folie și coaceți până când tăiței sunt fragede atunci când sunt testate cu un cuțit de decojit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți până când brânzeturile sunt aurii în pete, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați lasagna să stea cu 15 minute înainte de servire.