Lasagna de vită și brânză
Lasagna de vită și brânză necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 1514 calorii, 142g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Pentru $ 9.8 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de roșii, piper măcinat, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Lasagna De Vită Mai Bună, Lasagna Ușoară De Vită, și Lasagna de vită și bechamel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează 3 minute, până se înmoaie.
Adăugați, carne de vită și gătiți 5 până la 7 minute, până se rumenesc peste tot, rupând carnea în timp ce gătește. Se amestecă busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu.
Adăugați roșiile tăiate cubulețe și sosul de roșii și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Între timp, într-un castron mare, combinați ricotta, jumătate din mozzarella, ou și piper negru.
Se toarnă 1 cană de sos de carne în fundul unei tigaie de lasagna de 13 x 9 inci. Aranjați 4 tăiței de lasagna nefierte deasupra sosului, suprapunând ușor tăiței pentru a acoperi fundul. Puneți jumătate din amestecul de brânză peste tăiței. Se acoperă cu 1 1/2 căni de sos de carne și încă 4 tăiței. Al doilea strat superior de tăiței cu amestecul de brânză Rămas, 1 1/2 căni de sos de carne și încă 4 tăiței. Tăiței de Top cu 1 1/2 căni de sos de carne și brânză mozzarella rămasă. Se acoperă cu parmezan.
Refrigerați sau congelați sosul rămas.
Acoperiți cu folie și coaceți 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute, până când partea de sus este aurie și Bulbuc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.