Lasagna De Ouă-Tăiței
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan cu tăiței de ou. Această rețetă servește 6 și costă 2,36 USD pe porție. Acest curs principal are 603 calorii, 29G de proteine, și 34G de grăsime per portie. Un amestec de parmezan, ceapă verde, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Lasagna Fără Tăiței, Lasagna Fără Tăiței, și Lasagna De Dovlecei Fără Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți tăiței de ou conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți tăiței și dați deoparte.
Gătiți carnea de vită măcinată, ceapa verde, usturoiul și 1/2 linguriță de sare într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând 10 minute sau până se sfărâmă și nu mai este roz.
Se amestecă sosul de paste cu roșii și busuioc și piperul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Amestecați tăiței de ou, brânza mascarpone, 1 cană smântână și restul de 1/4 linguriță de sare până la amestec.
Strat jumătate din fiecare amestec de tăiței de ou și amestec de carne de vită măcinată într-un vas de copt ușor uns de 2 litri. Repetați straturile.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor; presărați uniform cu parmezan și coaceți încă 5 minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
* 1 (8 uncii) pachet crema de branza poate fi înlocuit cu brânză mascarpone proaspete.