Lasagna De Legume Proaspete

Lasagna De Legume Proaspete
Lasagna de legume proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 319 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul marinara de bază, tăiței lasagna fără fierbere, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Lasagna de legume proaspete cu spanac și dovlecei, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna Proaspătă De Grădină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți dovleceii, ciupercile și usturoiul într-o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit timp de 12 până la 14 minute sau până când legumele sunt crocante, amestecând la jumătatea drumului. Repetați procedura cu ardei gras și ceapă. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
UsturoiUsturoi
JeleuJeleu
CeapăCeapă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Aruncați împreună legumele și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă împreună ricotta, oul, 1 1/2 căni de brânză mozzarella mărunțită și 1/4 cană de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
Parmezan RasParmezan Ras
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
5
Răspândiți 1 cană de sos Marinara de bază într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu 3 tăiței, 1 cană sos, o treime din amestecul de ricotta și o treime din amestecul de legume; repetați straturile de două ori, începând cu 3 tăiței. Se acoperă cu tăiței rămași și 1 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se presară cu restul de 1/2 cană mozzarella mărunțită și 1/4 cană parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
ParmezanParmezan
7
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 până la 15 minute sau până când brânza este topită și aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute.
9
Notă: Am testat cu lasagna gata pentru cuptor Ronzoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiței De Lasagne Gata Pentru CuptorTăiței De Lasagne Gata Pentru Cuptor
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista