Lasagna De Legume De Grădină
Lasagna de legume de grădină ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 353 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente, brânză ricotta, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Lasagna De Legume De Grădină, Supă De Lasagna De Legume De Grădină, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taitei de lasagna conform indicatiilor de pe pachet.
Se scurge; se pune în apă rece pentru a se răci.
Între timp, încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoi, broccoli, ciuperci și ardei gras; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand legumele sunt crocante, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Dacă este necesar, tăiați broccoli în bucăți mai mici.
Bateți oul într-un castron mic cu sârmă.
Adăugați brânză ricotta și condimente italiene; se amestecă bine.
Scurgeți tăiței de lasagna răciți.
Întindeți 1/2 cană din sosul de paste într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței, suprapuse după cum este necesar, jumătate din amestecul de ricotta, jumătate din legumele fierte, jumătate din sosul de paste rămas (aproximativ 2 1/4 căni) și 1 cană de brânză mărunțită. Repetați straturile, începând cu tăiței.
Coaceți la 177°.timp de 45 până la 50 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Dacă brânza devine prea maro, acoperiți vasul de copt cu folie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.