Lasagna De Legume De Grădină

Lasagna De Legume De Grădină
Lasagna de legume de grădină ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 353 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente, brânză ricotta, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Rulouri De Lasagna De Legume De Grădină, Supă De Lasagna De Legume De Grădină, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taitei de lasagna conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
2
Se scurge; se pune în apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Între timp, încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoi, broccoli, ciuperci și ardei gras; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand legumele sunt crocante, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
UsturoiUsturoi
6
Se ia de pe foc. Dacă este necesar, tăiați broccoli în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Bateți oul într-un castron mic cu sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați brânză ricotta și condimente italiene; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Brânză RicottaBrânză Ricotta
9
Scurgeți tăiței de lasagna răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
10
Întindeți 1/2 cană din sosul de paste într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Se acoperă cu 4 tăiței, suprapuse după cum este necesar, jumătate din amestecul de ricotta, jumătate din legumele fierte, jumătate din sosul de paste rămas (aproximativ 2 1/4 căni) și 1 cană de brânză mărunțită. Repetați straturile, începând cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MărunțităBrânză Mărunțită
Sos De PasteSos De Paste
LegumeLegume
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
11
Coaceți la 177°.timp de 45 până la 50 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Dacă brânza devine prea maro, acoperiți vasul de copt cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista