Lasagna De Legume Consistente

Lasagna De Legume Consistente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnanul vegetal consistent. Acest curs principal are 393 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,86 USD pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 2764 de fani. Dacă aveți brânză mozzarella, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Lasagna Consistentă, Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna De Pui Copioasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii de lasagna intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 10 minute, sau pana la al dente. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-o cratiță mare, gătiți și amestecați ciupercile, ardeii verzi, ceapa și usturoiul în ulei. Se amestecă sosul de paste și busuiocul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De PasteSos De Paste
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Amestecați împreună ricotta, 2 căni de brânză mozzarella și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză RicottaBrânză Ricotta
OuăOuă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți 1 cană de sos de roșii în fundul unui vas de copt uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Strat 1/2 fiecare, tăiței de lasagna, amestec de ricotta, sos și parmezan. Repetați stratificarea și acoperiți cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
7
Coaceți, neacoperit, timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista