Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnanul vegetal consistent. Acest curs principal are 393 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,86 USD pe porție. Această rețetă de la Toțiretetele au 2764 de fani. Dacă aveți brânză mozzarella, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 83%. Încercați Lasagna Consistentă, Lasagna De Legume Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna De Pui Copioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii de lasagna intr-o oala mare cu apa clocotita timp de 10 minute, sau pana la al dente. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Într-o cratiță mare, gătiți și amestecați ciupercile, ardeii verzi, ceapa și usturoiul în ulei. Se amestecă sosul de paste și busuiocul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Sos De Paste
Ciuperci
Usturoi
Busuioc
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Amestecați împreună ricotta, 2 căni de brânză mozzarella și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză Ricotta
Ouă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Întindeți 1 cană de sos de roșii în fundul unui vas de copt uns de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Strat 1/2 fiecare, tăiței de lasagna, amestec de ricotta, sos și parmezan. Repetați stratificarea și acoperiți cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.