Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan

Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan
Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan este un fel principal care servește 6. O porție conține 670 calorii, 23g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, parmezan, puțin lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, și Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și prăjiți ciupercile câteva minute până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scurge, se întoarce în tigaie cu butonul de unt, se aruncă, apoi se condimentează și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Topiți 50g unt într-o tigaie mică până se spumează, adăugați făina, amestecând bine și gătiți timp de 1 min. Se amestecă laptele și se gătește aproximativ 4 minute, amestecând continuu, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Bateți gălbenușurile de ou și încălziți până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se ia de pe foc, se amestecă gruyre și cheddar, se condimentează, apoi se pliază prin ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
6
Pentru asamblare, tapetați o terină sau o formă de pâine (aproximativ 12 x 20cm) cu folie alimentară.
7
Așezați o foaie de paste fierte pe bază și întindeți peste jumătate din amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
8
Adăugați o altă foaie de paste, apăsând ferm, înainte de a întinde amestecul de ciuperci rămas deasupra și acoperind cu ultima foaie de paste. Acoperiți cu folie alimentară, direct pe paste și așezați ceva plat deasupra pentru a cântări. Se răcește cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Pentru crema de parmezan, aduceți smântâna și untul la fiert, apoi scoateți-l de pe foc și bateți parmezanul. Acoperiți cu folie alimentară și răciți. Dacă devine prea gros, subțire cu puțin lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Pentru ardeii confitați, puneți feliile de ardei într-o tigaie adâncă și adăugați suficient ulei de măsline pentru a acoperi și un vârf de sare. Gatiti usor la foc mic timp de aproximativ 20 de minute pana se inmoaie, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Răsturnați lasagna pe o scândură, îndepărtați folia alimentară și tăiați-o în 6 felii. Îndepărtați porțiile pe o tavă de copt, stropiți 1 lingură de cremă de parmezan peste fiecare și coaceți timp de 12-20 de minute până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Se servește cu încă un strop de cremă de parmezan, ardeii confitați și o salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc cu nota de plată. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista