Lasagna cu vinete și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Lasagnan cu vinete și brânză de capră. Pentru $2.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 188 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1251 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de vinete, brânză de capră din bușteni, sos de paste de legume de grădină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ 3-Lasagna De Vinete Cu Brânză, Lasagna Cu Brânză De Capră Și De Capră, și Vinete cu linte și brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Aranjați o pătrime din feliile de vinete într-un strat în fundul vasului.
Se toarnă o pătrime din sosul de paste deasupra stratului de vinete.
Punctați stratul de sos de paste cu o pătrime din felii de brânză de capră.
Repetați straturile de încă trei ori cu ingredientele rămase, terminând cu un strat superior de brânză de capră.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul de paste clocotește și brânza de capră se topește, 45 până la 60 de minute.