Lasagna cu tigaie de vită măcinată și Tortellini necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos de paste classico family favorite, parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Tigaie Tocană De Vită Măcinată, O Tigaie Stroganoff De Vită Măcinată, și Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne brună în tigaie mare și adâncă antiaderentă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Strat 1/3 din sosul de paste în aceeași tigaie; acoperiți cu jumătate din fiecare carne, tortellini și parmezan. Repetați straturile. Se acoperă cu sosul de paste rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă 1 cană de apă în jurul marginii tigaiei; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Gatiti la foc mediu 20 min. sau până când tortellini sunt fragede. Se acoperă cu brânză mozzarella. Acoperiți; gatiti pana se topeste mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.