Lasagna Cu Tigaie De Vită Măcinată Și Tortellini
Lasagna cu tigaie de vită măcinată și Tortellini necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de sos de paste classico family favorite, parmezan, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Încercați Tigaie Tocană De Vită Măcinată, O Tigaie Stroganoff De Vită Măcinată, și Tigaie De Vită Măcinată Cu Roșii De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare și adâncă antiaderentă; scurgere.
Strat 1/3 din sosul de paste în aceeași tigaie; acoperiți cu jumătate din fiecare carne, tortellini și parmezan. Repetați straturile. Se acoperă cu sosul de paste rămas.
Se toarnă 1 cană de apă în jurul marginii tigaiei; capac.
Gatiti la foc mediu 20 min. sau până când tortellini sunt fragede. Se acoperă cu brânză mozzarella. Acoperiți; gatiti pana se topeste mozzarella.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon