Lasagna cu spanac, Pesto și Fontina

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați spanacul, Pesto-ul și Fontina Lasagnan. O porție conține 1061 calorii, 49G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fără fierbere 7 x 3 tăiței lasagna de 1/2 inch, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Spanac, Pesto Și Fontina, Lasagna de spanac cu Pesto de nuc, și Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
Se topește untul într-o cratiță mare greapeste foc mediu.
Adăugați făină și bateți1 minut (nu se rumenesc).
Adăugați lapte șivin și bateți până se omogenizează. Gatiti pana lasosul se ingroasa si vine la fiert, batand constant, 4 pana la 5 minute.
Bateți în parmezan șisare. Sos de sezon la gust cu pepper.DO înainte: sosul poate fi făcut până la 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi.Saut, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați tot spanacul (oala va fi plină). Cookspinach până la ofilit,dar încă verde strălucitor, aruncând des, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați spanacul într-un set mare de sităcastron; oală de rezervă. Apăsați excesul de lichiddin spanac.
Se scurge cu 10 până la 15 minute mai mult.
Returnați lichidul scurs din spinachla oală rezervată. Se fierbe până se reduce lichidulla glazură. Întoarceți spanacul în oală și toss1 minut.
Scoateți spanacul de pe foc.
Se amestecă în 1 1/2 cană sos. Condimentează spanacul lagust cu piper.
Așezați fidea în marecastron. Umpleți vasul cu apă fierbinte de la robinet. Soaknoodles până la maleabil, amestecând ocazionalsă se separe, aproximativ 15 minute.
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru.
Transferați fidea în pergament într-un singurstrat, scuturând excesul de apă.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 13 x 9 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Se amestecă ricotta, parmezanul și coaja de lămâie într-un castron mediu.Condimentează după gust cu sare.
Întindeți 1/2 cană de sos subțire pe funddin vasul preparat. Se acoperă cu 3 tăiței, aranjați unul lângă altul și acoperind cel mai multdin fundul vasului.
Răspândiți jumătate de spinachamestec peste (aproximativ 1 1/2 cani).
Se presară CU1 / 3 cană Fontina. Se acoperă cu 3 tăiței și jumătatedin amestec de ricotta (Generos 1 3/4 căni). Drophalf de pesto peste de lingurite, spacingdrops uniform în afară. Continuați stratificarea CU3 tăiței, amestecul de spanac rămas, Fontina 1 / 3cup, încă 3 tăiței, amestecul de ricotta rămas, apoi pesto rămas. Topcu ultimele 3 tăiței.
Răspândiți sosul rămas; se presară cu Fontina rămasă.Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt.
Coaceți lasagna până se încălzeșteși barbotând la margini, 50 până la 55 de minute.
Preîncălziți broilerul. Se fierbe lasagna până când blatul este încununat în pete, întorcând vasul ocazional pentru o rumenire uniformă, aproximativ 4 minute.
Lăsați 15 minute pentru a configura.
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.