Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați spanacul, Pesto-ul și Fontina Lasagnan. O porție conține 1061 calorii, 49G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, fără fierbere 7 x 3 tăiței lasagna de 1/2 inch, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna Cu Spanac, Pesto Și Fontina, Lasagna de spanac cu Pesto de nuc, și Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Se topește untul într-o cratiță mare greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Adăugați făină și bateți1 minut (nu se rumenesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați lapte șivin și bateți până se omogenizează. Gatiti pana lasosul se ingroasa si vine la fiert, batand constant, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți dincăldură.
5
Bateți în parmezan șisare. Sos de sezon la gust cu pepper.DO înainte: sosul poate fi făcut până la 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați șalotă și usturoi.Saut, până când șalotele se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
3
Adăugați tot spanacul (oala va fi plină). Cookspinach până la ofilit,dar încă verde strălucitor, aruncând des, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați spanacul într-un set mare de sităcastron; oală de rezervă. Apăsați excesul de lichiddin spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Clește
Grăsime De Porc înapoi
4
Se scurge cu 10 până la 15 minute mai mult.
5
Returnați lichidul scurs din spinachla oală rezervată. Se fierbe până se reduce lichidulla glazură. Întoarceți spanacul în oală și toss1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți spanacul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Se amestecă în 1 1/2 cană sos. Condimentează spanacul lagust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Sos
1
Așezați fidea în marecastron. Umpleți vasul cu apă fierbinte de la robinet. Soaknoodles până la maleabil, amestecând ocazionalsă se separe, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Transferați fidea în pergament într-un singurstrat, scuturând excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 13 x 9 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
5
Se amestecă ricotta, parmezanul și coaja de lămâie într-un castron mediu.Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Parmezan
Brânză Ricotta
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se amestecă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Întindeți 1/2 cană de sos subțire pe funddin vasul preparat. Se acoperă cu 3 tăiței, aranjați unul lângă altul și acoperind cel mai multdin fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
8
Răspândiți jumătate de spinachamestec peste (aproximativ 1 1/2 cani).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se presară CU1 / 3 cană Fontina. Se acoperă cu 3 tăiței și jumătatedin amestec de ricotta (Generos 1 3/4 căni). Drophalf de pesto peste de lingurite, spacingdrops uniform în afară. Continuați stratificarea CU3 tăiței, amestecul de spanac rămas, Fontina 1 / 3cup, încă 3 tăiței, amestecul de ricotta rămas, apoi pesto rămas. Topcu ultimele 3 tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Paste
Brânză Ricotta
Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Răspândiți sosul rămas; se presară cu Fontina rămasă.Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Coaceți lasagna până se încălzeșteși barbotând la margini, 50 până la 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți folia din vas.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
14
Preîncălziți broilerul. Se fierbe lasagna până când blatul este încununat în pete, întorcând vasul ocazional pentru o rumenire uniformă, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
15
Lăsați 15 minute pentru a configura.
16
* Disponibil la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.