Lasagna Cu Spanac De Anghinare
Anghinare spanac Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 377 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes are 4041 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de feta de ierburi și usturoi, ceapă, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Încercați Lasagna De Anghinare-Spanac, Lasagna De Anghinare Cu Spanac, și lasagna de anghinare cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit și încălziți pe mediu-mare.
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 3 minute, sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul și rozmarinul; se aduce la fierbere. Se amestecă inimile de anghinare și spanacul; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă sosul de paste.
Întindeți 1/4 din amestecul de anghinare în fundul vasului de copt pregătit; se acoperă cu 3 tăiței fierți.
Presărați 3/4 cană de brânză mozzarella peste tăiței. Repetați straturile de încă 2 ori, terminând cu amestec de anghinare și brânză mozzarella.
Presărați feta mărunțită deasupra.
Coaceți, acoperit, timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.