Anghinare spanac Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 377 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes are 4041 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de feta de ierburi și usturoi, ceapă, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 97%. Încercați Lasagna De Anghinare-Spanac, Lasagna De Anghinare Cu Spanac, și lasagna de anghinare cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Pulverizați o tigaie mare cu spray de gătit și încălziți pe mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează ceapa și usturoiul timp de 3 minute, sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul și rozmarinul; se aduce la fierbere. Se amestecă inimile de anghinare și spanacul; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 5 minute. Se amestecă sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Sos De Paste
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Întindeți 1/4 din amestecul de anghinare în fundul vasului de copt pregătit; se acoperă cu 3 tăiței fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Presărați 3/4 cană de brânză mozzarella peste tăiței. Repetați straturile de încă 2 ori, terminând cu amestec de anghinare și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Presărați feta mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
9
Coaceți, acoperit, timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când este fierbinte și cu bule.