Lasagna cu spanac cu patru brânzeturi
Rețeta Lasagna cu spanac cu patru brânzeturi se poate face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Acest fel principal are 268 de calorii , 16 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați spanac, ceapă verde, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 85% , acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna cu spanac cu patru brânză , Lasagna cu spanac și brânză cu cea mai bună brânză și Lasagna cu spanac și cârnați cu patru brânză .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căleți legumele și usturoiul în ulei până devin crocante.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-o cratiță mică și grea, amestecați făina și laptele până se omogenizează. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute. Reduce caldura; se amestecă 1/4 cană de parmezan, sare și piper. Gatiti 1 minut mai mult sau pana cand branza se topeste.
Se ia de pe foc; se amestecă spanacul. Pune 1 cană deoparte.
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci, mozzarella și brânza elvețiană.
Întindeți 1/2 cană de amestec de spanac într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt.
Strat cu patru tăiței, jumătate din amestecul de brânză, legume și 3/4 cană amestec de spanac. Repetați straturile. Acoperiți cu restul de tăiței, amestecul de spanac rezervat și parmezanul rămas.
Acoperiți și coaceți la 375° timp de 35 de minute. Descoperi; Coaceți încă 15 minute sau până când devine clocotită.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Vila Antinori Chianti Classico Riserva
Fabricat din 90% Sangiovese și 10% Merlot, Villa Antinori Chianti Classico Riserva din 2010 are o culoare roșu rubiniu intens, cu arome de fructe și condimente. Atingerile ușoare de la învechirea stejarului subliniază notele de cireșe și fructe roșii care sunt tipice strugurilor Sangiovese. Aromele vinului sunt armonioase la palat cu taninuri echilibrate si coapte. Finalul persistent este vibrant, cu o mineralitate plăcută, tipică Chianti Classico.