Lasagna cu dovlecei și castane

Lasagna cu dovlecei și castane
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă lasagnan cu dovlecei și castane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork necesită castane, făină, ou și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto cu castane cu dovleac, Risotto cu castane cu dovleac și supă de castane Aduki.

Instrucțiuni

1
Puneți pancetta într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti 5 minute, pana devine usor crocant. Adăugați ceapa și uleiul de măsline și gătiți până devin translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul, salvia și castanele în tigaie și gătiți timp de 10 minute, amestecând des. Adăugați bucățile de dovleac, bulionul de pui și nucșoara proaspăt rasă. Acoperiți la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
CastaneCastane
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Lăsați dovleceii să se gătească timp de 20 de minute sau până când se înmoaie. Lăsați bulionul să se evapore și apoi turnați amestecul de dovleac și castane într-un castron mare cu oul și ricotta. Se amestecă și se presează cu o lingură de lemn. Puteți pulsa cu un blender de imersie dacă doriți. Gustați și ajustați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
CastaneCastane
Prin TortPrin Tort
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lasagna va semăna cu bomboane de panglică când este terminată. Pentru a asambla lasagna, așezați foaia de paste pe suprafața de lucru. Acoperiți primii 4 inci de paste cu umplutura de dovleac și pliați capătul lung al pastei peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6
Întindeți următoarea parte a pastei cu un strat subțire de umplutură, pliați peste foaia de paste, din nou aproximativ 4 inci, pentru a acoperi straturile inferioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
7
Se presară pecorino și se pliază din nou peste pastele. Repetați până când ați folosit toată lungimea foii de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8
Stropiți blatul cu Pecorino și o frunză de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Transferați într-o tavă de foaie unsă. Repetați pentru celelalte 3 foi de paste pentru a face 4 lasagne „forma liberă”.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Pune tava la cuptor pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Combinați făina și sarea pe o suprafață de lucru plană; modelați o movilă și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
2
Adăugați ouăle și 1 lingură de ulei de măsline în fântână și bateți ușor cu o furculiță. Atrageți treptat făina de pe peretele interior al puțului într-o mișcare circulară. Folosiți o mână pentru amestecare și cealaltă pentru a proteja peretele exterior. Continuati sa incorporati toata faina pana formeaza o bila. Frământați și împăturiți aluatul până când este elastic și neted, acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
3
Ungeți suprafața cu uleiul de măsline rămas și înfășurați aluatul în folie de plastic; se lasa sa se odihneasca aproximativ 30 de minute pentru a permite glutenului sa se relaxeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Tăiați bila de aluat în jumătate, acoperiți și rezervați bucata pe care nu o folosiți imediat pentru a preveni uscarea acesteia. Pudrați blatul și aluatul cu puțină făină. Formați aluatul într-un dreptunghi și rulați-l printr-o mașină de paste, de 2 sau 3 ori, la setarea cea mai largă. Trageți și întindeți foaia de aluat cu palma când iese din role. Reduceți setarea și dați din nou aluatul, de 2 sau 3 ori. Continuați să strângeți până când mașina este la cea mai îngustă setare; aluatul trebuie să fie subțire ca hârtie, cu o grosime de aproximativ 1/8 inch (rețineți că pastele prea groase au gust gumos). Faceți 4 bucăți, de aproximativ 20 de inci lungime și 6 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
GummiesGummies
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
5
Imediat înainte de a asambla lasagna, aduceți la fiert 5 litri de apă bine sărată. Fierbe foile de paste în apă, câte una, câte 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Scurgeți, răciți și lăsați deoparte până este gata de utilizare.

Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese

Lasagna în meniu? Încercați să combinați cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista