Lasagna cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 526 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,55 USD pe porție. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți piper, parmezan, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 56 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, Lasagna Cu Ciuperci Sălbatice, și Lasagna de ciuperci sălbatice cu o cremă de parmezan.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică aduceți apa la fierbere și scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă porcini. Înmuiați porcini 20 de minute. Ridicați porcini, stoarceți excesul de lichid și rezervați lichid de înmuiere. Într-o sită clătiți porcini pentru a îndepărta orice nisip și uscați. Se toacă porcini și se transferă într-un castron mare. Se fierbe lichidul de înmuiere rezervat până se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
Tigaie
2
Se toarnă lichidul printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit în castron cu porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
3
Sferturi de ciuperci albe și într-un procesor de bucătărie pulsează în 3 loturi până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Tăiați dovleceii în zaruri de 1/4 inch. Se toacă ceapa și usturoiul tocat. Într-o tigaie grea de 12 inci, încălziți 1 lingură de unt la foc moderat până când spuma dispare și gătiți o treime de ciuperci albe cu 2 linguri de Sherry, amestecând, până când ciupercile lichide degajă se evaporă și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Usturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Carne Măcinată
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați amestec de ciuperci la porcini. Gatiti ciupercile ramase in 2 loturi in unt cu sherry ramas in acelasi mod si adaugati la amestecul de porcini. În tigaie gătiți dovleceii în 1 lingură de unt până se înmoaie și amestecați în amestecul de porcini. În tigaie se fierbe ceapa in unt lingura ramasa, amestecand, pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul, cimbru, sare și piper și se gătește, amestecând, până se parfumează, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ceapa în amestecul de ciuperci până se combină. Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Usturoi
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Într-o cratiță grea de 3 litri topiți untul la foc moderat și amestecați în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute si amestecati in lapte. Aduceți sosul la fiert, șoptind constant și fierbeți, șoptind ocazional, 3 minute. Se amestecă parmezanul, muștarul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Muștar
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți suprafața sosului cu hârtie de ceară. Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți sosul la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 375 F. și ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
1
Întindeți 1 1/4 căni de sos în vasul de copt și acoperiți cu 3 foi de paste, asigurându-vă că nu se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Întindeți o treime de umplutură peste foile de paste în vas și deasupra cu încă 3 foi de paste, apăsând ușor straturile pentru a îndepărta buzunarele de aer. Foi de paste de top cu o treime mozzarella. Continuați stratificarea în același mod cu sos, foi de paste, umplutură și mozzarella, terminând cu mozzarella (vasul va fi umplut până la margine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos
3
Întindeți sosul rămas deasupra și presărați parmezan. Pe o foaie mare de copt căptușită cu folie coaceți lasagna în mijlocul cuptorului până la barbotare și auriu, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Lăsați lasagna să stea 20 de minute. Lasagna poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți lasagna la temperatura camerei și reîncălziți înainte de servire.