Lasagna albă
Lasagna albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 339 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, făină, pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce este destul de rău. Lasagna albă, lasagna albă cu legume și lasagna albă vegetariană sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgere. Într-o cratiță mare, topește untul; se amestecă cu făina, ceapa, pudra de usturoi și piperul.
Adăugați bulion și lapte; gătiți și amestecați până când se îngroașă și clocotește. Se amestecă 1/2 cană de brânză parmezan.
Răspândiți 1/2 cană de sos în fundul unui 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt. Se amestecă ciupercile în sosul rămas.
Puneți 3 tăiței în tigaie. Acoperiți cu sparanghel, pui, mozzarella și aproximativ 1 cană de sos. Acoperiți cu încă 3 tăiței, șunca fiartă și jumătate din sosul rămas. Acoperiți cu restul de tăiței și sos.
Se presară cu parmezanul rămas.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 35 de minute sau până când se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Taittinger Collection de Sebastiao Salgado. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 320 de dolari.
Taittinger Colecția Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale minunate de intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe fierbinți, cu miere și prune greengage. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul și bogăția vinului. Fabricat din struguri selecționați Chardonnay și Pinot Noir cultivați în cele mai bune microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat din Grand Cru din Côte des Blancs, iar Pinot Noir provine din Grand Crus din Montagne de Reims și marginea Vallée de la Marne. După recoltare, strugurii sunt teși imediat în teascuri din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea are loc după fermentația primară, cuvée finală completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele răcoroase ale lui Taittinger. Despre Sebastião SalgadoSebastião Salgado sa născut în 1944 în Aimorés, Brazilia. Crescut într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări prin pădure, privirea de pe dealuri și ascultarea trenurilor care transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebastião a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea lui pentru natură. Fotografiile lui Sebastião Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, și totuși el reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, subliniind ceea ce nu a fost transformat de ființe umane. Fotografia aleasă pentru Colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este mai universal și mai original: Viața, simplă și pașnică.