Lapte De Migdale De Casă
Laptele de migdale de casă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,26 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 809 calorii, 27G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 458 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, migdale albite, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Cum Se Face Lapte De Migdale De Casă, Lapte De Migdale Fortificat De Casă, și Lapte Proaspăt De Migdale De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele și apa într-un castron și lăsați să se înmoaie cel puțin șase ore (le puteți lăsa să se înmoaie și în ulciorul blenderului dacă nu este folosit pentru altceva).
Așezați migdalele și apa în blender (dacă nu sunt deja acolo).
Adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați la maxim timp de 2 până la 3 minute sau până când amestecul este neted. Puteți ajusta cantitatea de dulceață pe măsură ce mergeți.
Așezați strecurătoarea peste vasul gol. Îndoiți pânza de brânză astfel încât să aveți o foaie formată din cel puțin 3 straturi și poziționați-o peste strecurătoare.
Turnați laptele de migdale în vas prin strecurătoare și pânză de brânză, permițând solidelor să se adune în pânză de brânză. Adunați capetele pânzei de brânză și apăsați orice lichid rămas.
Transferați laptele de migdale de casă într-o sticlă și păstrați-l la frigider. Bucurați-vă cu 1 săptămână (ca și cum va dura atât de mult)!