Reteta languste Jambalayan este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 6 porții cu 237 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, țelină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Languste Ușor Jambalaya, Languste de creveți și scoici Jambalaya, și Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, inlocuind 2 cani de bulion de pui cu apa; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Apă
Orez
2
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; saut ceapa, ardeiul gras și țelina 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Se amestecă roșiile înăbușite și condimentul Cajun; reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Roșii Roșii
5
Adăugați cozile de raci și gătiți 5 minute. Se amestecă 1 cană de ceapă verde tocată, orez fiert și piper.
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.