Languină De Languste

Languină De Languste
Languine languine este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 668 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Un amestec de ulei de măsline, parmezan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci), și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole).

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează usturoiul și ciupercile până se înmoaie. Se amestecă languste și ceapă verde; reduceți focul la minim și gătiți 5 minute. Se amestecă jumătate și jumătate, parmezan și pătrunjel. Se fierbe timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește peste linguine fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
LangusteLanguste
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi

Vin recomandat: Vin Spumant, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Vinul spumant, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista