Lambrusco-smochine braconate cu înghețată de fasole de vanilie

Lambrusco-smochine braconate cu înghețată de fasole de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smochine braconate cu Lambrusco cu înghețată de fasole de vanilie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.68 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 344 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, smochine, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Piersici La Grătar, Cireșe Braconate Și Înghețată De Fasole De Vanilie, Înghețată De Vanilie Chai, și Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja, vinul, zahărul, scorțișoara și anasonul stelat într-o tigaie mică cu sos. Aduceți amestecul la fierbere și apoi opriți focul și lăsați ingredientele să se absoarbă câteva ore sau până peste noapte.Tăiați smochinele și tăiați-le pe jumătate pe lungime. așezați-le cât mai aproape de un singur strat, tăiați partea în jos în fundul unei tigaie mari. Se strecoară amestecul de Lambrusco peste smochine. Nu vă faceți griji dacă nu le acoperă complet. Aruncați solidele. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, netulburat până când smochinele se înmoaie oarecum, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură răsturnați cu grijă fiecare Smochină, ungându-l cu lichidul; gatiti si inca 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați smochinele în șase boluri de servire cu fețe joase. Se strecoară semințele din lichidul rămas și apoi se readuce în tigaie și se fierbe până se reduce la o cocnsistență siropoasă. Aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți o lingură de înghețată în fiecare castron și adăugați sosul îngroșat cât este încă fierbinte. Înghețata se va topi făcând un desert delicios de sfârșit de vară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista