Lamb Saag este un fără gluten și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 905 calorii, 49G de proteine, și 71G de grăsime. Pentru $5.29 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Food.com. dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de vită, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 94%. Încercați Saag Gosh (Tocană De Miel Indian), Carne Tocată De Miel Cu Spanac (Keema Saag), și Saag Aloo - cum sa faci Saag Aloo-Nord Indian Curry s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți semințele și membrana albă din ardei iute și tocați-le bine.Se lasă deoparte cu usturoi și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei în tigaie și rumeniți mielul în loturi, scurgeți pe hârtie towel.In o tigaie uscată combină schinduf, chimen, muștar, scorțișoară și cardamon.Gatiti timp de 1 minut sau pana cand semintele incep sa apara.Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
Subţire-
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
3
Încălziți uleiul rămas și gătiți ceapa până se înmoaie, 3-4 minute, apoi adăugați condimente prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
4
Adăugați usturoi, ghimbir, chilie, turmeric, chimen, pudră de chili, coriandru și frunze de dafin în ceapă.Gatiti 1 minut, apoi adaugati mielul si bulionul.Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se gătește, acoperit timp de 1 1/4 ore.Amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
5
Adăugați spanacul și sarea, gătiți încă 5 minute sau până când spanacul este ofilit.Se amestecă coriandrul și iaurtul, se aruncă bățul de scorțișoară și frunzele de dafin și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă