Lamaie Budinca Poke Tort

Lamaie Budinca Poke Tort
Lemon budinca Poke tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de albușuri de ou, jeleu cu aromă de lămâie instant budincă și umplutură de plăcintă, amestec de tort și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Lamaie Budinca Poke Tort, Budinca Poke Tort, și Banana Budinca Poke Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru tava de copt de 13x9 inci, folosind albușurile de ou, apa și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Scoateți din cuptor. Poke imediat găuri în jos prin tort la partea de jos a tigaie cu mâner rotund de lingura de lemn. (Sau, poke găuri cu un paie de băut din plastic, folosind mișcare de cotitură pentru a face găuri mari.) Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă măturică 2 minute. Turnați imediat aproximativ jumătate din amestecul subțire de budincă uniform peste tortul cald și în găuri pentru a face dungi.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Lăsați amestecul de budincă rămas să stea până se îngroașă ușor. Lingura peste partea de sus a tort, vartej la" îngheț " tort.
6
La frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
7
Tăiați în 24 de pătrate. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista