Lady mazăre cu sare de porc și orez
Lady mazăre cu sare de porc și orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 381 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: orez, carne de porc sărată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mazăre Cremă De Doamnă În Stil Sudic, Salată De Roșii Heirloom Cu Mazăre Proaspătă, și Medalioane de porc cu fasole și orez și mazăre moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați orice piele din carnea de porc sărată, apoi tăiați carnea de porc sărată în bucăți de 1/3 inch. Gatiti intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand cea mai mare parte a grasimii este redata si carnea de porc este aurie si crocanta, 6 pana la 8 minute.
Transferați carnea de porc cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a aproximativ 1 lingură din cratiță, apoi se gătește ceapa în grăsime la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se amestecă mazărea și apa și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, 30 până la 35 de minute. Se amestecă scallions și sare și piper după gust.
Serviți mazărea peste orez și presărați cu carne de porc sărată.