Laap De Curcan Măcinat
Laapul de curcan măcinat este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 22 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, lemongrass, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Laap De Curcan Măcinat, Cina În Seara Asta: Laap De Curcan Măcinat, și Curcan măcinat sau burgeri de porc măcinat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți orezul la foc mare, agitând tigaia de câteva ori, până când orezul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Transferați orezul într-o mașină de tocat condimente și lăsați să se răcească complet. Grind orezul la o pulbere.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul.
Adăugați curcanul și gătiți la foc moderat, rupând carnea uniform, până când nu rămâne roz, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul și gătiți, amestecând, până la barbotare.
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de pește. Se condimentează cu sare și piper negru și se amestecă sucul de lămâie.
Lăsați să stea 5 minute, apoi amestecați lemongrass, scallions, inele de șalotă, coriandru, mentă, ardei roșu zdrobit și praf de orez.
Aranjați salata verde și pene de tei pe un platou. Lingurați laapul deasupra și serviți.