Kung Pao Calamari
Kung Pao Calamari ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 6,5 USD per porție , această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1278 de calorii , 61 g de proteine și 31 g de grăsimi . Această rețetă servește 5. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană . Un amestec de semințe de susan, inele de piper, calamari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 95% , ceea ce este super. Pui Kung Pao cu arahide , Pui Kung-Pao și Calamarii mei asiatici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Amestecați sosul de prune, 1/2 cană de apă, oțetul de vin de orez, sosul de usturoi chili, uleiul de susan, ambele semințe de susan și coriandru într-un castron mare și lăsați deoparte.
Pentru draga cu făină: într-un castron mare separat, combinați făina de porumb, praful de copt și puțină sare și piper.
Pentru calamari: Pregătiți o friteuză la 350 de grade F. Puneți calamarii scurți, dar încă umezi, în draga de făină și lucrați-l bine pentru a asigura o acoperire uniformă. Nu-l lăsa să devină aglomerat. Din dragă aruncați cu grijă inelele acoperite cu făină în uleiul fierbinte. Prăjiți inelele timp de 1 minut și adăugați inelele de ardei iute în ulei.
Se lasa la prajit pana cand calamarii devin maro auriu, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Scurgeți bine calamarii și ardeii.
În farfurie, stropiți 3 până la 4 uncii de sos kung pao peste fiecare porție de 8 uncii de calamari și ardei iute.
Presărați arahide prăjite uscate și ceai verde peste fiecare fel de mâncare.
Decorați cu felii de lămâie dacă doriți și serviți.