Krispies * Popcorn Caramel

Krispies * Popcorn Caramel
Krispies * popcorn Caramel ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 281 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, arahide prăjite cu miere, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Rețete similare sunt Reese ' s Krispies Popcorn, Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, și Orez Umplut Cu Caramel Krispies Tratează.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcornul funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino spumante rossimbrox (Split). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista