Kraft MAKERS carne de vită Stroganoff

Kraft MAKERS Beef Stroganoff ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 530 calorii. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Mergeți la magazin și ridicați carnea de tocană de vită, crema knudsen, producătorii de rețete New england pot roast și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați Kraft MAKERS carne de vită Stroganoff, Kraft MAKERS carne de vită Burgundia, și Fajitas friptură și factorii de decizie Kraft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați carne și legume la aragazul lent.
Se acoperă cu sos de foc mic; capac.
Gatiti la 8-10 ore (sau la 4-6 ore).
15 Min. Înainte De Servire
Gatiti taitei conform indicatiilor pe pachet, omitand sarea. Între timp, amestecați sosul de finisare într-un aragaz lent.
Scoateți 1 cană lichid cu oală de gătit din aragazul lent; așezați-l într-un bol mediu. Se răcește până când fidea se gătește.
Se amestecă smântână în lichid răcit în castron; a reveni la aragaz lent.
Serviți peste tăiței fierți fierbinți.